Gemeente verkoopt achtergelaten auto’s: hoogste bieder moet ook takelkost betalen

RENAULT TWINGO
KOS RENAULT TWINGO
De gemeente Ternat gaat vier achtergelaten auto’s verkopen, samen met een scooter en een graafmachine van de werklieden.

Het gaat om voertuigen die achtergelaten werden op het grondgebied van Ternat en waarvan de eigenaar niet is komen opdagen. De auto’s die te koop staan zijn onder meer een Renault Twingo, een Hyundai, een Audi en een Chevrolet. Ook een scootertje van het merk Keeway wordt te koop aangeboden. Samen met de achtergelaten voertuigen, kunnen geïnteresseerden ook een bod uitbrengen op een afgeschreven graafmachine van het merk New Holland, type Backhoe 110.

De voertuigen zijn tijdens de werkuren te bezichtigen in het gemeentelijk werkliedendepot op de Assesteenweg 336. Wie het hoogste bod doet, is de nieuwe eigenaar. Naast het geboden bedrag, moet de koper ook de takelkosten betalen. De biedingen moeten schriftelijk, in gesloten omslag en met vermelding: ‘Verkoop materialen en voertuigen’, overgemaakt worden aan het College van Burgemeester en Schepenen, milieudienst, Gemeentehuisstraat 21, 1740 Ternat. Biedingen moeten voor 25 maart ingestuurd zijn.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.