"Binnen uur klus geklaard"

TWEEDE DIVISIE B

Vorige week wonnen de Kruikenburgers de topper tegen Hellvoc. Nu speelden ze in eigen zaal Mortsel naar huis met zuivere 3-0-cijfers.

VOLLEYBAL

Benny Verspecht - Kruikenburg

"Binnen het uur was de match gespeeld", weet Kruikenburgcoach Benny Verspecht. "Bij de bezoekers was Rousseaux er niet bij. Die zat in Polen, maar niemand bij Mortsel haalde echt een goed niveau. Niet te geloven dat de ploeg, die zo sterk aan het seizoen begon, er de laatste weken niets meer van terecht brengt. We wonnen met 25-10, 25-15 en 25-17-cijfers. Duidelijker kan men moeilijk winnen. Komend weekend spelen we niet en nadien staat een belangrijke match tegen Hofstade op het programma. Ik kan alleen maar hopen dat wij de lijn kunnen doortrekken. Een ereplaats is eigenlijk nog mogelijk."


Ondertussen denkt men bij Kruikenbug aan het komende seizoen. "We proberen een van de spelers van onze tweede ploeg te overtuigen om naar ons te komen. Voor de rest kijken we uit, want met Jarl Crabbé, Kwinten Uyttersprot en Maarten Van Nuffel stoppen er drie spelers uit de huidige kern. We hopen de komend dagen meer nieuws te hebben." (HFO)