Zware brand in magazijn van lederrestaurateur

De magazijnbrand ging gepaard met een zware rookontwikkeling.
Kristof Pieters De magazijnbrand ging gepaard met een zware rookontwikkeling.
In de Haverheidelaan in Temse heeft vrijdag in de late avond een felle brand gewoed in een magazijn van een bedrijf gespecialiseerd in de renovatie van onder meer lederen meubelen.

In het magazijn van het bedrijf ‘Project met Effect’ waren heel wat brandbare producten zoals verf en thinner aanwezig. Dat zorgde ervoor dat het vuur snel om zich heen kon grijpen. Gelukkig werd de brand nog vrij snel opgemerkt. De opgeroepen brandweer van de posten Temse en Sint-Niklaas kon voorkomen dat het vuur het volledige magazijn in de as legde, en ook overslag naar de aanpalende woning kon vermeden worden. Toch is de schade aan het getroffen gebouw aanzienlijk. De brand ging ook gepaard met een hevige rookontwikkeling die een tijdlang in het industrieterrein bleef hangen en zelfs tot op de N16 en de E17 waarneembaar was. Wat de oorzaak van de brand is, is niet duidelijk. Er raakte niemand gewond.

Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.