Zomerseizoen van start in Natuurhuis: van april tot oktober elke zondagnamiddag open

Vanop het dak van het Natuurhuis valt de groene omgeving te bewonderen, met op de achtergrond de schouw van de vroegere steenbakkerij van Steendorp.
JVS Vanop het dak van het Natuurhuis valt de groene omgeving te bewonderen, met op de achtergrond de schouw van de vroegere steenbakkerij van Steendorp.
In het Natuurhuis in Steendorp gaat vanaf volgende week het zomerseizoen van start.

Vanaf zondag 7 april tot en met zondag 27 oktober kunnen wandelaars en fietsers elke zondag tussen 14 en 18 uur terecht in het Natuurhuis om iets te drinken, uit te rusten of te genieten van het prachtige uitzicht op het dakterras. Kinderen kunnen er zich uitleven op de grote speelweide.

Het Natuurhuis is gelegen op een unieke locatie en heeft de ideale ligging om het natuurdomein Roomkouter te bezoeken. Ook de omliggende natuurdomeinen het Gelaagpark en het Fort van Steendorp zijn meer dan de moeite waard om een bezoek te brengen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.