Twee restaurants in Gault&Millau, Het Moment stijgt naar 13 op 20

Restaurant 'Het Moment in de Parklaan in Temse stijgt naar 13 op 20 in de nieuwe Gault&Millau.
RV Restaurant 'Het Moment in de Parklaan in Temse stijgt naar 13 op 20 in de nieuwe Gault&Millau.
Dezelfde twee restaurants verdedigen de eer van Temse in de nieuwe culinaire gids Gault&Millau. Wilford T krijgt opnieuw 14 op 20, Het Moment stijgt naar 13 op 20.

Vorig jaar was restaurant Het Moment in de Parklaan nieuwkomer in Gault&Millau met 12 op 20. De inspecteurs van de culinaire gids hebben progressie gezien in het restaurant van Nicolas Hauman en Chana Neve en geven hen in de nieuwe gids een punt meer, 13 op 20.

Wilford T van chef Tom Vermeiren en Delphine Van Snick op de Wilfordkaai behoudt de score van 14 op 20.

Chef Tom Vermeiren van Wilford T, dat 14 op 20 behaalt.
JVS Chef Tom Vermeiren van Wilford T, dat 14 op 20 behaalt.
Nicolas Hauman en Chana Neve van Het Moment.
RV Nicolas Hauman en Chana Neve van Het Moment.
Tabel (best helemaal onderaan je artikel)



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.