Twee gewonden na hevige klap tegen brugpijler op N16

Kristof Pieters
Twee inzittenden van een wagen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt bij een ongeval op de N16 in Temse. De chauffeur verloor de controle over zijn stuur en knalde met zijn wagen te pletter tegen een brugpijler.

De bestuurder van de Hyundai Tucson kwam van de Temsebrug en reed op de N16 richting Sint-Niklaas. Ter hoogte van het viaduct met de Krijgsbaan reed hij te pletter op een brugpijler. De bestuurder en een passagier konden nog op eigen kracht uit het verhakkelde voertuig klauteren maar liepen wel verwondingen op. Ze werden voor verzorging naar het AZ-Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. De rijbaan raakte door het ongeval versperd. Omdat het ongeval zich tussen de af- en oprit had voorgedaan kon het verkeer wel makkelijk omgeleid worden. Door het nachtelijke uur ontstonden er geen files. De plaats van het ongeval ligt in een flauwe bocht. Mogelijk was de bestuurder achter het stuur even ingedommeld. Tegen 1 uur was de rijbaan terug vrijgemaakt.

Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.