Ski- en bootclub De Durme doet het met nieuw clubhuis

JVS
Ski- en bootclub De Durme uit Tielrode beschikt over een gloednieuw clubhuis.

Al 35 jaar bestaat de waterski- en bootclub De Durme, met thuisbasis aan de Durme in Tielrode. Begin jaren tachtig begon het verhaal er aan het aanmeersteigertje, ter hoogte van café Ons Streven. De voorbije decennia investeerde de club in de nodige infrastructuur en groeide ze uit tot een volwaardige boot- en waterskiclub.

Een nieuwe mijlpaal in de 35-jarige geschiedenis van de club is er nu, met de opening van het gloednieuwe clublokaal aan de Durme, rechtover de vroegere herberg Ons Streven. Het clubhuis werd door de eigen leden en met eigen middelen gerealiseerd. Meer dan 75 genodigden waren erbij op het feestelijke openingsmoment. Voorzitter Ronny De Kerf en ondervoorzitter Jo Vercauteren schetsten de totstandkoming van het nieuwe clubhuis.

De club is vooral bezig met het promoten van elke discipline van het waterskiën. “Tijdens de weekends en de schoolvakanties brengen wij mensen in contact met het waterskiën. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom bij de club. Onze activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit klassiek skiën, slalom, figuurskiën, wakeboarden en kneeboarden.” Meer info: www.sbdd.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.