Seniorenmobiel en Handicar Temse verhuizen naar ‘t Achterpoortje

De seniorenmobiel.
RV De seniorenmobiel.
Vanaf maandag 2 december verhuizen de Seniorenmobiel en de Handicar van AC De Zaat naar het lokaal dienstencentrum ’t Achterpoortje in de Kouterstraat 3.

Wie de Seniorenmobiel of de Handicar wil reserveren, kan vanaf volgende week terecht in dienstencentrum ‘t Achterpoortje in de Kouterstraat, met ingang via de parking van het ziekenhuis. De Handicar is een vervoerservice voor mindermobiele inwoners, die al bijna dertig jaar door de gemeente wordt aangeboden. Zes jaar geleden kwam er de Seniorenmobiel bij, die gereserveerd kan worden voor onder meer boodschappen of doktersbezoeken. “Ze zijn uitgegroeid tot een volwaardige dienst en bieden op die manier een passend antwoord op de mobiliteitsvraag van onze ouderen. Het lokaal dienstencentrum ’t Achterpoortje zal vanaf volgende week een laagdrempelige uitvalbasis vormen”, stelt schepen Hugo Maes (CD&V). 

Info en reserveren: 03 710 13 33, seniorenmobiel@temse.be

De handicar.
RV De handicar.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.