Nieuwe toeristische placemat voor lokale horeca

In heel wat horecazaken wordt het eten geserveerd op deze nieuwe placemats, die gratis ter beschikking worden gesteld door het gemeentebestuur.
RV In heel wat horecazaken wordt het eten geserveerd op deze nieuwe placemats, die gratis ter beschikking worden gesteld door het gemeentebestuur.
Het gemeentebestuur heeft een nieuwe, toeristische placemat uitgebracht. Daarop staan de toeristische blikvangers van dit jaar. De placemat wordt gratis uitgedeeld aan de lokale horeca.

Sinds 2007 al brengt het gemeentebestuur jaarlijks een placemat in kleur uit. Traditioneel worden de toeristische hoogtepunten erop gepubliceerd en wordt de overige ruimte ingenomen door één of meerdere foto’s. Dit jaar is geopteerd voor de winnende foto van de wedstrijd die Toerisme Temse uitschreef naar aanleiding van de opening van het toeristisch seizoen. Die foto is van de hand van Lieven Roelandts uit Kruibeke, met een zicht op de skyline van Temse.

De placemat, gedrukt op 75.000 exemplaren, wordt gratis ter beschikking gesteld van de horeca. 
Info: Lore Baeck, 03/710 12 00, toerisme@temse.be 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.