Kerstconcert met Lisa Del Bo in Heilig Hartkerk

Zangeres Lisa Del Bo.
RV Zangeres Lisa Del Bo.
Bij het jaarlijkse kerstconcert in de Heilig Hartkerk in Temse is dit jaar zangeres Lisa Del Bo de hoofdgaste. Ook Peter Vanlaet van Mama’s Jasje komt optreden. Het concert vindt plaats op tweede kerstdag.

Het kerstconcert is pas aan zijn zesde editie toe, maar is intussen al uitgegroeid tot een gesmaakte traditie. De organisatie weet telkens weer bijzondere gasten te strikken. In 2014 was Willem Vermandere van de partij. Daarna passeerden de Kolacny Brothers met hun koor Scala, Free Souffriau en echtgenoot Miguel Wiels, Garry Hagger en vorig jaar Barbara Dex en Sandrine.

Deze keer is het de beurt aan Lisa Del Bo om de mooiste en meest bekende kerstliedjes te brengen, begeleid door een live-band. Bovendien staat er ook een gastoptreden van Peter Vanlaet van Mama’s Jasje op het programma.

De organisatie is in handen van de parochieploeg Heilig Hart, met steun van de Nationale Loterij, het gemeentebestuur, Femma, OKRA, KWB, CM en ACV. 
Het kerstconcert vindt plaats op 26 december in de Heilig Hartkerk, vanaf 20 uur. Er zijn vijfhonderd zitplaatsen. Tickets kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar bij Alfons Poppe in de Tulpenlaan 9 (0494/35.85.83), in het CM-kantoor in de Oeverstraat 9, in de pastorij in de R. Lefèvrestraat 1 en via e-mail naar concertheiligharttemse@gmx.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.