Jonge bestuurder gewond na zware klap tegen geparkeerde wagen

PKM
In Velle is zaterdagnacht een zwaar verkeersongeval gebeurd. Rond 1.30 uur reed een jonge bestuurder met zijn auto tegen een geparkeerde wagen.

Rond 1.30 uur reed een jonge bestuurder met zijn Volkswagen in Velle, in de richting van Haasdonk. Halfweg de straat reed hij frontaal in op een geparkeerde Mercedes. Door de zware klap belandde die enkele meters verder tegen een bestelwagen. De bestuurder van de Volkswagen raakte gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Beide personenwagens raakten onherstelbaar beschadigd en werden getakeld, de bestelwagen liep blikschade op.

Wellicht liggen onoplettendheid in combinatie met een slechte zichtbaarheid door de regen aan de basis van het ongeval. De brandweer kwam ter plaatse voor het opruimen van de rijbaan. Door het ongeval was Velle in beide richtingen een tijdje afgesloten voor het verkeer.

PKM
PKM
PKMReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.