Gemeente opent toeristisch seizoen

RV
In Temse is het toeristische seizoen traditioneel op gang geschoten met een feestelijke zitting in het gemeentehuis.

Meer dan 160 mensen waren aanwezig in de feestzaal van het gemeentehuis, bij de opening van het toeristisch seizoen. Toerisme Temse-voorzitter Rita Heerwegh blikte vooruit, burgemeester Luc De Ryck (CD&V) gaf een overzicht van de toeristische hoogtepunten en curiosa in 2019. Daarna sprak hij met Bart Heynderickx (de nieuwe belleman), Simonne Buytaert (co-auteur en uitgever van het fotoboek ‘Temse en deelgemeenten verrassend anders in beeld’), Dany De Bock (expo platenhoezen in gemeentemuseum), Marcel Philippaert (Temses 1ste prins carnaval), Koen Vondenbusch (De Wase Vijverwinkel), Paul Geerts (de tweede vader van Suske en Wiske) en fotografe Lucille Feremans, die ook 50 jaar actief is bij Toerisme Temse.

Toerisme Temse en het gemeentebestuur organiseerden in het kader van de opening van het toeristisch seizoen de fotowedstrijd ‘Temse door het oog van de fotograaf’. In totaal werden 441 foto’s ingezonden, afkomstig van 78 deelnemers. Alle ingezonden foto’s werden beoordeeld door Lucille Feremans, Jan Eeckelaert en Soames Maes. De winnaars zijn Lieven Roelands (Kruibeke), Raf Weymans (Temse) en Yoon Thoen (Temse).
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.