Gemeente brengt nieuwe ‘bellemankaart’ uit

RV
Het gemeentebestuur van Temse heeft een nieuwe ‘bellemankaart’ uitgebracht, de negentiende al. Het is de eerste kaart met de nieuwe belleman Bart Heynderickx.

Normaal gezien had dit voorjaar de twintigste bellemankaart moeten uitkomen. In 2018 verscheen er echter geen kaart, door het overlijden van Gerard Vercauteren, de vorige, legendarische belleman van Temse. 
Het doel van de bellemankaart is zichtbaarheid geven aan de evenementen van het komende zomerseizoen. De ene zijde van de kaart stelt de belleman voor in een typisch Temses en actueel kader, de keerzijde vermeldt de hoogtepunten van het toeristisch seizoen. Het actueel kader is deze keer de promotie van streekproducten, zoals behartigd door de Confrerie Gouden Sleutel, een initiatief van Toerisme Temse. De streekproductenbeurs vindt nu zondag 28 april plaats in de feestzaal van het gemeentehuis. 

De kaart wordt door de belleman uitgedeeld tijdens zijn rondgangen, als een visitekaartje. Ze is gratis verkrijgbaar op de dienst Toerisme en op de gemeentelijke diensten. Oplage: 15.000 exemplaren.

Info: Dienst Toerisme, 03/710.12.00, toerisme@temse.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.