Fotoclub After 4 exposeert in Het Molenhuis

De fotoclub After 4 exposeert nog tot en met zondag in Het Molenhuis op de Wilfordkaai.
JVS De fotoclub After 4 exposeert nog tot en met zondag in Het Molenhuis op de Wilfordkaai.
Onder de noemer ‘Links’ exposeert fotoclub After 4 nog tot zondag 11 november in Het Molenhuis op de Wilfordkaai. De leden van de fotoclub stellen elk twee werken tentoon die op één of andere manier met elkaar een link of een verband hebben.

Voor fotoclub After 4 is deze expo een hoogtepunt in het negenjarig bestaan van de vereniging. De leden gingen aan de slag om overeenkomsten in hun werk te brengen, hun foto’s te linken aan elkaar. Dat kan zowel betrekking hebben op de inhoud van de foto’s als op de vormgeving of de kleur. Op de vernissage werd het woord gevoerd door voorzitter Rita Bredael en burgemeester Luc De Ryck.

De exposerende leden zijn An Van Wouwe, Beniti Meeus, Gerda Haegeman, Hedwige Schoenaerts, Hilde Roels, Jules De Leeuw, Lieve Bulteel, Lieve Dierick, Marleen De Molenaer, Marleen Hiels, Martine De Cauwer, Nele Van Raemdonck, Raf Van Meervenne, Rita Bredael, Robert Gossselin, Ronny Wullaert, Rudy Bredael en Viviane Van Cleemput.

De expo loopt in Het Molenhuis op de Wilfordkaai 23a, tot zondag 11 november. Ze is gratis te bezichtigen op zaterdag van 14 tot 20 uur en op zondag van 10 tot 18 uur. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.