Expo ‘Gegroet, Marius en Stella’ nog tot augustus in Het Molenhuis

JVS
Tot en met zondag 11 augustus is in Het Molenhuis op de Wilfordkaai in Temse de tentoonstelling ‘Gegroet, Marius en Stella’ te bezichtigen.

De interactieve tentoonstelling ‘Gegroet, Marius en Stella’ vertelt het leven van twee fictieve Wase gezinnen over een periode van 300 jaar. Marius, Stella en hun families leefden aan de rand van het Romeinse Rijk. Vluchtelingen, globalisering en een veranderend voedingspatroon: het zijn thema’s die vandaag de actualiteit bepalen, maar in de Romeinse periode was dat in het Waasland niet anders.

De reizende tentoonstelling is in alle Wase gemeenten gepasseerd en heeft nu Temse als laatste stop. Het is een organisatie van Erfpunt in samenwerking met het Provinciaal Archeocentrum Velzeke, het Sint-Niklase Vrouwencentrum en Hogeschool Odisee, met financiële steun van Vlaanderen en Erfgoedcel Waasland.

De expo loopt in Het Molenhuis, Wilfordkaai 23A in Temse en is vrij toegankelijk op zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur en op zondag ook van 10 tot 12 uur. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.