Bejaarde bestuurder wordt onwel achter het stuur en ramt vier auto’s in Prinsenlaan

Kristof Pieters
In de Prinsenlaan heeft een bejaarde bestuurder vrijdagochtend voor heel wat schade gezorgd aan verschillende geparkeerde wagens.

De 81-jarige man uit Temse reed in de richting van de Krijgsbaan en werd plots onwel achter het stuur. Hij reed aan lage snelheid in op een geparkeerde wagen. Daarna kwam hij ook in aanrijding met een voertuig dat van een oprit reed. Een van de voertuigen kwam tot stilstand tegen een geparkeerde wagen die vervolgens tegen nog een ander voertuig botste. Alle voertuigen liepen heel wat blikschade op. Twee van de beschadigde wagens waren nog heel recent. De bejaarde man raakte bij het ongeval zelf niet gewond maar werd omwille van zijn medische toestand naar het AZ-Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. Ook een tweede  persoon werd voor controle overgebracht. De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken die op de rijbaan terecht kwamen op te ruimen. 

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.