Beiaardconcerten en optredens op de Markt

Elke dinsdag in augustus zullen de klokken in de belfort van het gemeentehuis weerklinken, waarna optredens van lokale groepen en muzikanten volgen.
JVS Elke dinsdag in augustus zullen de klokken in de belfort van het gemeentehuis weerklinken, waarna optredens van lokale groepen en muzikanten volgen.
Onder de noemer ‘’t Zomert onder den toren’ vinden er in augustus in Temse beiaardconcerten en optredens plaats op de Markt, telkens op dinsdag.

Net zoals vorige zomers worden ook nu in augustus beiaardconcerten georganiseerd op de Markt. Die vinden plaats op dinsdagen 6, 13, 22 en 27 augustus. Telkens is het een combinatie van een beiaardconcert door Joannes Thuy of Jos D’Hollander en een optreden van Temsese zangers en muzikanten. Verschillende genres komen aan bod: van jeugdige folk en wereldmuziek tot stevige rockcovers uit de jaren ’60 tot ’90, van akoestische muziek tot amusementsmuziek. Op 6 augustus is het aan Barley Mob & The Sailors, op 13 augustus aan Onderkover, op 22 augustus aan Klaas & D!o’s en op 27 augustus aan De Strooien Hoedjes.

Om 20 uur speelt de beiaardier, wat te volgen is op een scherm. De concerten worden aangekondigd door een korte sonnerie. Hiervoor verlenen muzikanten van Amusementsorkest Amor, Brassband Steendorp en Harmonie Orkest Temse hun medewerking.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.