Auto in beslag genomen na positieve speekseltest en inbreuk op rijverbod

Toon Royackers

Tijdens een verkeerscontrole op de Velle is een 37-jarige man uit Sint-Niklaas betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De man legde een positieve speekseltest af. Ook werden er in het voertuig drugs gevonden. De man moest hiervoor onmiddellijk 350 euro boete te betalen. De drugs werd in beslag genomen. Na controle bleek de man te rijden terwijl er al een rijverbod tegen hem liep. Zijn voertuig werd daarom eveneens in beslag genomen. Hij werd nadien ook meegenomen naar het commissariaat voor verhoor. De man stond namelijk ook nog voor enkele andere feiten geseind.

Tijdens een controle op de Markt in Temse werd ook een 25-jarige man uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De man legde eveneens een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Tot slot werd tijdens een verkeerscontrole op de Krijgsbaan ook nog het rijbewijs van een 29-jarige man uit Temse ingehouden voor 3 uren. Hij had te veel gedronken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.