Altijd een BV op Sleutelbraderij

Deze keer komt acteur Roel Vanderstukken langs

In het centrum van Temse vindt zaterdag de Sleutelbraderij plaats, al voor de 39ste keer. De organisatoren maken er jaarlijks een erezaak van dat er een BV op hun braderij een 'meet and greet' geeft. Deze keer komt acteur Roel Vanderstukken langs. 
De Sleutelbraderij in Temse vindt zaterdag al voor de 39ste keer plaats.
JVS De Sleutelbraderij in Temse vindt zaterdag al voor de 39ste keer plaats.

Het wordt zaterdag 8 september vanaf 10 uur een gezellige drukte aan de vele kraampjes en winkels in de Kouterstraat, Vrijheidstraat, August Wautersstraat en de Guido Gezelleplaats in Temse. Voor de Sleutelbraderij zetten de lokale handelaars van Unizo Temse alles op alles. "Er zijn nog zekerheden in deze wereld", geven ze alvast mee. 

Eén van die zekerheden is dat er bijna altijd een bekende Vlaming langskomt op de braderij de laatste jaren. Een BV die een 'meet and greet' geeft, het lokt natuurlijk een pak extra volk. Zo zakten onder meer Tom Waes, Mega Mindy, de burgemeester uit Samson en Gert, de bekende modecoach Lien Degol en ex-K3'tje Kathleen Aerts al af naar de Sleutelbraderij.

Roel Vanderstukken.
Foto Vier Roel Vanderstukken.

Deze keer is het de beurt aan Roel Vanderstukken, de acteur die bekend is van onder meer Flikken en Familie. "Roel Vanderstukken komt als eregast naar de Sleutelbraderij en bezoekers kunnen hem om een handtekening vragen, een selfie met hem nemen of gewoon een praatje slaan met deze sympathieke allrounder", klinkt het.

Promoties

De kledingzaken tonen hun nieuwe collecties en in heel wat handelszaken zijn er uitzonderlijke promoties. Daarnaast is er ook een grote autoshow, waarop autobedrijven de nieuwste modellen voorstellen. En verder is er ook nog heel wat randanimatie en muziek. De Sleutelbraderij vindt plaats van 10 tot 20 uur.

Tom Waes en zijn duikboot in 2012

De meest opgemerkte passage op de Sleutelbraderij tot nu toe was die van Tom Waes in 2012. Hij kwam toen met zijn duikboot naar Temse waarmee hij een straf kunstje opvoerde op het Veerse Meer in het televisieprogramma Tomtesterom. De duikboot werd een hele dag lang tentoongesteld, iets wat nog niet eerder was gebeurd.

Tom Waes met zijn duikboot op de Sleutelbraderij in 2012.
JVS Tom Waes met zijn duikboot op de Sleutelbraderij in 2012.
Tom Waes met zijn fans op de braderij.
JVS Tom Waes met zijn fans op de braderij.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.