86 hardrijders op de gevoelige plaat gezet

Bollen

De politiezone Kruibeke-Temse heeft het voorbije weekend heel wat snelheidscontroles gehouden. In totaal werden hierbij 86 hardrijders geflitst en bekeurd. In de Hoogkamerstraat in Temse werden 387 voertuigen gecontroleerd en dertien geflitst. Op Eigenlo reed één op vijf te snel. Van de 105 gecontroleerde voertuigen reden er 20 te snel. Op de Legen Heirweg werden 35 chauffeurs geflitst op een totaal van 330 voertuigen. In de Kruibekestraat tot slot werden 461 voertuigen gecontroleerd en achttien geflitst.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • raf janssens

    Dankzij Groene Jos is de hele gemeente Kruibeke nu zone 20, 30 of 50 - ook de gewestwegen. Het is nu gewoon streepjes zetten voor de politie. Aan de inwoners werd natuurlijk niets gevraagd.

  • Ivan Roelands

    Tja. Het is ook niet moeilijk. Alles wordt zone 30 gemaakt en dan is het gewoon prijsduif schieten.... Maar boeven pakken en met het vroeg donker worden patrouilleren.... ho maar.