Suske Verhaegen, organisator van de reünie van ex-wielrenners
Volledig scherm
Suske Verhaegen, organisator van de reünie van ex-wielrenners © Jurgen Geyselings

Suske Verhaegen strikt bijna 300 deelnemers voor tiende reünie ex-wielrenners: “Soms wordt er aan tafel harder gekoerst dan gegeten”

GrobbendonkOp zondag 24 oktober staat in de Maekelhoeve in Laakdal de tiende keer een reünie van ‘ex-renners internationaal’ op het programma. Vanuit alle hoeken van het land, en zelfs van over de landsgrens komen oud-wielrenners genieten van lekker eten en optredens, maar vooral ‘palaveren’ over de koers. De wedstrijden van vandaag, maar vooral over de koers van vroeger...

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.