Warmste Winterterras in Stekene brengt 8.000 euro op voor het goede doel

Het Warmste Winterterras van jeugdhuis De Cramme en Crammerock bracht 8.000 euro op voor het goede doel.
rv/Liese Keereman Het Warmste Winterterras van jeugdhuis De Cramme en Crammerock bracht 8.000 euro op voor het goede doel.
Het Warmste Winterterras, een organisatie van Jeugdhuis De Cramme en Crammerock, heeft dit jaar 8.000 euro opgebracht ten voordele van de vzw Eight-World.

De goede doel actie werd al voor de derde keer op rij georganiseerd en bracht ook dit jaar heel wat mensen op de been. Meer dan 300 mensen zakten vorig weekend af naar het jeugdhuis om te genieten van de concerten en iets te consumeren in de eet- en drankstandjes.

De opbrengst werd aangevuld met die van tickets voor kinderen jonger dan 12 jaar voor de editie van Crammerock 2019. Al enkele jaren gaat dat geld integraal naar het goede doel. Crammerock en Jeugdhuis De Cramme konden daardoor 8.000 euro schenken aan vzw Eight.World. Het goede doel bezorgde alle inwoners van een dorp in Oeganda een basisinkomen en dat pilootproject bleek te werken. In december werd een tweede dorp geïntroduceerd en met deze steun zal Eight.World nog meer mensen een basisinkomen kunnen geven.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.