Verdachte bekent reeks diefstallen van aanhangwagens

Johan Van Remoortel en Paul Bruynseels uit Klein-Sinaai kregen hun aanhangwagen al terug.
Kristof Pieters Johan Van Remoortel en Paul Bruynseels uit Klein-Sinaai kregen hun aanhangwagen al terug.
Een verdachte van een reeks diefstallen van aanhangwagens, die na een tip van een alerte buurtbewoner uit Stekene werd opgepakt, heeft de feiten bekend. Er werden vier gestolen aanhangwagens aangetroffen die intussen werden terugbezorgd aan de eigenaars.

De zaak ging aan het rollen toen een buurtbewoner in Stekene zaterdag 4 mei verdachte handelingen signaleerde aan de politie. Een man verving nummerplaten in een doodlopende straat en reed vervolgens door. De titularis van de nummerplaat bleek een 42-jarige man te zijn uit Wachtebeke.

Na onderzoek bleek hij verantwoordelijk te zijn voor verschillende diefstallen van aanhangwagens en werkmateriaal in Stekene en Aalter. Er werden vier gestolen aanhangwagens aangetroffen die inmiddels werden terugbezorgd aan de eigenaars. Het gaat onder meer om Johan Van Remoortel en Paul Bruynseels uit Klein-Sinaai. De aanhangwagen van Johan Van Remoortel stond intussen al te koop op een tweedehandssite. 

De verdachte bekende de feiten en werd in opdracht van het parket Oost-Vlaanderen voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Hij werd vrijgelaten onder voorwaarden.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Chris Verschraege

    Voila, hij loopt alweer vrij se. Onder voorwaarden!!! Welke voorwaarden??? Men gaat het hier nooit leren. NOOIT !!!