Pick-up ramt twee geparkeerde auto’s en bushokje

Kristof Pieters
In Bosdorp in Stekene heeft een pick-uptruck zondagochtend een grote ravage aangericht. De bestuurder verloor de controle over zijn wagen en ramde twee geparkeerde auto’s en een bushokje.

Het ongeval gebeurde in een bocht ter hoogte van de Heimeerstraat. De chauffeur van een zware Ford Raptor reed eerst een Renault Clio in de flank en ramde enkele meters verder ook nog een Volkswagen Touran. De voertuigen werden doorheen een bushokje van De Lijn gekatapulteerd en kwamen in een voortuin tot stilstand. Gelukkig stond er niemand op een bus te wachten op het vroege uur. Aangezien de rijbaan bezaaid lag met brokstukken, was meer dan twee uur nodig om alles op te ruimen en de voertuigen te takelen. Tijdens deze werkzaamheden kon het verkeer slechts over 1 rijvak voorbij. De bestuurder van de pick-up werd door de politie meegenomen voor verhoor en alcoholtest. Hij raakte slechts lichtgewond. Aan omstanders verklaarde hij in slaap te zijn gevallen.

Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters
Kristof Pieters21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Fabry

  Het zijn niet de wagens die ongevallen veroorzaken. Het zijn de bestuurders hiervan. Ook een Smartje kan mensen doodrijden ,het moet niet altijd een pickup zijn. Verbied dan ook maar de bussen ,bestelwagens en vrachtwagens......

 • mario vermeersch

  terreinwagens zijn gevaarlijk,omdat ze zo hoog van de grond staan.vroeger er ook mee gereden en een ongeval ermee gehad,nooit meer moet ik dat nog hebben een terreinwagen.

 • Michael Smet

  Verbied terreinwagens aub.

 • Tim de Backer

  weer de schuld van bestuurder. Niet van de auto. Voor ze er weer over zagen... De auto viel niet in slaap...

 • Vanessa Yelena

  30 seconden reclame voor het filmpje begint. Not cool. Ik deed geen moeite meer om te kijken.