Line-up Crammerock is compleet - Festival is bijna uitverkocht

Kristof Pieters
Uberdope, Gestapo Knallmuzik, StuBru Partysquad en DJ Yolotanker: dat zijn de vier laatste namen op de affiche van Crammerock. Het festival in Stekene op vrijdag 6 en zaterdag 7 september is intussen al bijna volledig uitverkocht.

De organisatie van Crammerock is klaar met zijn huiswerk. Eerder werden al headliners Skunk Anansie, Craig David, Balthazar, Bazart, Goose en SaSaSas bekendgemaakt. Aan het lange lijstje namen zijn nu de vier laatste toegevoegd, met Uberdope, Gestapo Knallmuzik, StuBru Partysquad en DJ Yolotanker. De Gentse hiphoppers van Uberdope staan vrijdag op het festival, na drie jaar radiostilte. Op zaterdag komt Gestapo Knallmuzik langs, die vorig jaar de tent al compleet op zijn kop zetten. Afsluiten die dag doen DJ Yolotanker en StuBru Partysquad.

Op Crammerock.be staat intussen het volledige tijdschema met alle 46 acts online.

Wie er het volledige weekend bij wil zijn, is er intussen aan voor de moeite, want alle weekend- en zaterdagtickets zijn de deur uit. Wie nog op vrijdag 6 september wil komen, moet snel zijn want de laatste vrijdagtickets gaan de deur uit. Info: www.crammerock.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.