Hope for Duchenne organiseert voor vierde maal benefietactie

rv
Op zaterdag 25 mei organiseren de ouders van de Florian Godefroot voor de vierde maal een benefiet in OC Boudelo in Klein-Sinaai onder de naam Hope for Duchenne. De volledige opbrengst wordt gebruikt voor verder onderzoek naar medicijnen. Duchenne spierdystrofie is een tot op heden ongeneeslijke ziekte waarbij de spierkracht langzaam maar zeker afneemt.

Zaterdag zijn tussen 13 en 15 uur verschillende wandel- en fietstochten uitgestippeld. Deelnemen kost 5 euro, inclusief een gratis pannenkoek. Men kan ook langskomen voor een hapje of drankje op het terras dat om 13 uur de deuren opent. Om een iets grotere honger te stillen is er ook nog een spaghettifestijn om 18 en 19.30 uur. Aanschuiven kost 14 euro of 7 euro voor kinderen tot 7 jaar. Meer info: www.hopeforduchenne.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.