Goose derde grote naam voor Crammerock 2019

Kristof Pieters
Na The Vaccines en Black Box Revelation heeft Crammerock vandaag bekend gemaakt dat ook Goose Nonstop in het weekend van 6 en 7 september naar Stekene komt. De ticketverkoop voor de 29ste editie van het festival begint op zaterdag 25 mei. Crammerock belooft dat het in de aanloop daarvan nog een aantal straffe namen zal lossen.

Goose was al eens te gast op Crammerock in 2017. Intussen heeft de band zich ontdaan van al hun vertrouwde instrumenten en spelen ze live onder de naam Goose Nonstop met louter synthesizers en enkele drumcomputers.

De voorverkoop van Crammerock start op zaterdag 25 mei. Dit jaar is die voor het eerst exclusief online. Er snel bij zijn, is de boodschap, want de afgelopen acht jaren was Crammerock telkens helemaal uitverkocht.

Crammerock handhaaft de democratische ticketprijzen. Die zijn net als vorig jaar: 60,32 euro voor een weekendticket (58 euro basis + 2,32 euro servicekosten) en 38,48 euro voor een dagticket (37 euro basis + 1,48 euro servicekosten).

De komende weken zal de festivalorganisatie nog een pak namen bekendmaken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.