Gemeente voert campagne 'Thuis voor een Beeld' op

De gemeente Stekene voert dit weekend volop promotie voor de wedstrijd 'Thuis voor een Beeld'.

Stekene neemt het in deze wedstrijd van provincie Oost-Vlaanderen en Radio2 op tegen de andere finalist Herzele. Op woensdag 30 juni wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnende gemeente krijgt het kunstwerk 'House on Basement' van kunstenaar John Van Oers, ter waarde van 50.000 euro.

Foto in zetel

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni gaat de zetel, die eerder werd gebruikt in een promotiefilmpje van de wedstrijd, op tour door Stekene. Wie een foto laat nemen in de zetel, maakt kans op een waardebon van 100 euro.


Zaterdag 18 juni staat de zetel van 10.30 tot 12 uur op het marktplein Stekene en van 14 tot 15 uur aan jeugdhuis De Cramme voor de match van de Rode Duivels.


Zondag 19 juni is de zetel van 15.30 tot 16.30 uur te vinden bij de aankomst van De Sneukeltocht aan Wildernis 27 in Stekene.


Op dinsdag 28 juni tussen 12 en 13 uur probeert de gemeente zoveel mogelijk volk te verzamelen op de centrumzone aan De Sportstek voor de radio-uitzending van Radio 2. Het gemeentebestuur organiseert ter plekke een reuzepicknick met animatie. (PKM)