Eerste naam voor Crammerock 2019 bekend: The Vaccines op weg naar Stekene

rv/crammerock
Het Stekense festival Crammerock heeft dinsdag een eerste headliner bekendgemaakt voor de editie van 2019: The Vaccines zullen er op vrijdag 6 september een lap op geven.

Crammerock heeft The Vaccines kunnen strikken als eerste grote naam. Het festival is dit jaar aan zijn 29ste editie toe en vindt plaats op 6 en 7 september. De Britse band, bekend van hits als ‘All my friends are falling in love’, ‘If you wanna’ en ‘Post break-up sex’, zal op vrijdag 6 september in Stekene spelen.

De verwachtingen voor de doortocht van The Vaccines zijn hooggespannen. De Britse band heeft zich al meermaals laten opvallen tijdens wervelende concerten op Europese bodem.

De bekendmaking van The Vaccines is nog maar een tipje van de sluier die nog over de affiche van Crammerock 2019 hangt. Daarop is dit jaar alweer plaats voor zo’n 50 top-acts uit de rock, pop, dance, elektro en hiphop. De komende weken zal de festivalorganisatie een reeks nieuwe namen onthullen. Crammerock was de voorbije jaren telkens uitverkocht. De ticketverkoop zal dit jaar al uitzonderlijk vroeg van start gaan, op zaterdag 25 mei.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.