Crammerock pakt uit met ‘Warmste Winterras’

rv
Ook het bekende festival Crammerock wil z’n steentje bijdragen aan de actie Music for Life en slaat de handen in elkaar met Jeugdhuis De Cramme om ‘Het Warmste Winterterras’ te organiseren. Er is zaterdag 22 december heel wat lekkers te verkrijgen rond de vuurkorven en je kan de benen strekken op de botsautobeats van Gunther D.

Vanaf 15 uur opent zaterdag ‘Het Warmste Winterterras’ aan Jeugdhuis De Cramme in Stekene. In de namiddag staat er heel wat kinderanimatie op het programma. Je kan een initiatie skaten volgen, je laten schminken als Olaf en op de schoot van de kerstman klimmen.

‘s Avonds staan er verschillende optredens gepland. Benny Bart en de Freddy’s, Dj NiVe & Neekid en Gunther D hebben hun komst bevestigd. Er staan ook nog enkele verrassingsoptredens gepland.

Doorlopend kan men genieten van heel wat lekkere hapjes en drankjes zoals versgebakken wafels en taarten. De toegang tot ‘Het Warmste Winterterras’ is volledig gratis.

De opbrengst gaat naar vzw De Cocon, een organisatie die thuishulp biedt aan jongeren. Ze zorgen voor een stabiele thuissituatie voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg en ondersteunen hen bij de stap naar zelfstandig leven. De initiatiefnemers starten al met een flinke spaarpot, want Crammerock schenkt de opbrengst van de kidstickets van de voorbije editie van Crammerock aan Music For Life.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.