Auto vliegt van expresweg: Duitse bestuurder zwaargewond bij ongeval op E34

PKM
PKM
Op de expresweg E34 richting Antwerpen is maandagvoormiddag ter hoogte van Stekene een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een auto met Duitse nummerplaten ging na een inhaalmanoeuvre van de snelweg en belandde meters diep in de gracht.

De Duitse autobestuurder had net een manoeuvre gemaakt om een vrachtwagen in te halen toen het volledig fout liep. De auto raakte van de baan en belandde naast de snelweg in een gracht, enkele meters dieper. Daar knalde de wagen tegen een betonnen duiker en sloeg over de kop. De hulpdiensten moesten de bestuurder, een oudere Duitse man, uit zijn wagen bevrijden. Hij werd vervolgens naar het universitair ziekenhuis in Antwerpen overgebracht. Omdat de auto op de parallelweg naast de snelweg lag, was er op de E34 zelf nauwelijks verkeershinder. De parallelweg was wel ruime tijd afgesloten voor alle verkeer. 

PKM
PKM
PKMReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.