Voor het eerst blokspot in gemeenschapscentrum De Camme

In gemeenschapscentrum De Camme kan vanaf eind mei een hele maand geblokt worden.
Lukas In gemeenschapscentrum De Camme kan vanaf eind mei een hele maand geblokt worden.
Steenokkerzeelse studenten zullen voor het eerst samen kunnen studeren. Het schepencollege opent immers van maandag 27 mei tot en met vrijdag 29 juni een blokspot in gemeenschapscentrum De Camme in Perk.

Op de benedenverdieping wordt een studieruimte ingericht, terwijl de eerste verdieping als pauzeruimte zal dienen. Op weekdagen is de blokspot van 8 tot 18 uur geopend. In het weekend en op feestdagen blijven de deuren gesloten. Schepen van Jeugd, Jelle Mombaerts (Klaver/N-VA), is tevreden dat de gemeente een speciale studeerruimte voor de studenten kan openen. “Want zien studeren, doet studeren”, weet hij. “We willen onze jongeren dan ook een hart onder de riem steken en hen op deze manier helpen om de examenperiode goed door te komen. We proberen hen hierbij ook zo goed mogelijk te ondersteunen met onder meer gratis WiFi en water. Frisdrank wordt niet voorzien, maar mogen de studenten zelf meebrengen. Alcohol is uiteraard verboden. Eigen bestek en borden kunnen ter plaatse afgewassen worden en ook een koelkast en microgolfoven zullen aanwezig zijn.”

De regels en de afspraken rond de blokspot worden vermeld op de Facebookpagina ‘Blokspot Steenokkerzeel – De Camme’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.