Ticketverkoop cultuurcentra van start

Vanaf maandag kunnen cultuurliefhebbers tickets kopen voor voorstellingen in gemeenschapscentra De Corren in Steenokkerzeel en 't Kwadrant in Machelen. Daarnaast vindt één van de evenementen in het gerestaureerde Kasteel Beaulieu in Machelen plaats.

Maandag start de ticketverkoop om 9 uur. Geïnteresseerden kunnen zowel online als aan het loket in de gemeentehuizen van Steenokkerzeel en Machelen terecht. De samenwerking tussen de beide cultuurdiensten is trouwens compleet nieuw. Om te vermijden dat artiesten zowel in Machelen als in Steenokkerzeel optreden, sloegen de twee gemeenten de handen in elkaar en stelden ze samen een cultuurprogramma op.


De eerste voorstelling vindt op 18 september in GC De Corren plaats. Dan staat The Jerry Rat Pack Show met onder meer Nathalie Meskens op het programma. In totaal zijn er achttien voorstellingen gepland. Zo komen ook Mich Walschaerts, het Echt Antwaarps Teater en Udo naar Machelen en Steenokkerzeel. Wie voor 15 september tickets voor drie of meer voorstellingen koopt, geniet van een vroegboekkorting. Meer informatie over het programma is terug te vinden op de websites www.gcdecorren.be en www.machelen.be, en in de brochure 'Komee'.


(RDK)