Tervuursesteenweg dinsdag opnieuw dicht richting Elewijt: werken duren tot midden augustus

Kos
Nu het bouwverlof achter de rug is, wordt er vanaf dinsdag opnieuw gewerkt op de Tervuursesteenweg in Perk. Daardoor is er de komende twee weken geen verkeer mogelijk van Perk naar Elewijt. 

“De aannemer werkt er de laatste zaken af”, zegt schepen van Openbare Werken Wim Mombaerts (Klaver/N-VA). “Zo moeten er nog enkele opritten afgewerkt worden, hier en daar nog een boord tussen de rijweg en het fietspad komen en er moet nog wat groen aangeplant worden. Normaal gezien zouden alle werken midden augustus klaar moeten zijn. Vanaf dan kan het verkeer dus opnieuw in beide richtingen over de steenweg.” Tot het einde van de werken zal er een omleiding van kracht zijn. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Désiré hamelers

    Wordt de aannemer nu aangesproken wegens stommiteiten of het zg studiebureau die het heeft uitgetekend? Wegen KÚNNEN ze hier niet.

  • Richard Derijcke

    Om nijdig van te worden. Echt waar. We worden al jaren gegijzeld door deze hele fiasco. Mombaerts en de aannemer moesten zich schamen.