TC Kasteel van Ham viert 25ste verjaardag met galamatch

Tennisclub Kasteel van Ham in Steenokkerzeel mag dit jaar 25 kaarsjes uitblazen en organiseert daarom dit weekend een verjaardagsevenement. Zo staat onder meer een demonstratiewedstrijd tussen 2 gewezen toptennissters op het programma.

De festiviteiten starten zaterdagmiddag om 15 uur op de tennisterreinen aan de Damlaan in Steenokkerzeel. Els Callens en Dominique Monami, de twee tennissters die op de Olympische Spelen van 2000 in het Australische Sydney brons pakten in het vrouwen dubbel, nemen het tegen elkaar op in een demonstratiewedstrijd. Ze bekampen elkaar in één set. Nadien kunnen de leden van TC Kasteel van Ham een balletje slaan met de gewezen tennissters. Achteraf kan iedereen met Callens en Monami op de foto. Bij regenweer gaat de wedstrijd niet door, maar is er wel een meet and greet met de tennissters.


Na het sportieve gedeelte worden alle leden en hun gezinsleden uitgenodigd om samen het 25-jarig bestaan te vieren. Er wordt in eten en drank voorzien en er wordt gezorgd voor aangepaste muziek. (RDK)