Paradise City: de nieuwe ecologische hype in Perk

Paradise city
Baert Marc Paradise city
Paradise City is een werkelijk paradijs voor milieuvriendelijke en ecologische festivalgangers. Biologische pintjes worden er uitgeschonken in herbruikbare bekers en quasi alle foodtrucks zijn vegetarisch of veganistisch. Nieuwtje op het festival is een ‘restaurant van de toekomst’, brasserie 2050. Wij gingen daar eens testen hoe een vleesloze shoarma smaakt.

In Perk werd dit weekend de vijfde editie van Paradise City gehouden. Het domein van Kasteel Ribeaucourt werd het decor van een groot feest met elektronische muziek op verschillende podia. Namen als Sedef Adasi, Supreems, Polo & Pan, Bjeor, DTM Funk en John Talabot treden er het voorbije weekend op. 

Ecologisch festival

Naast de elektronische muziek kenmerkt Paradise City zich vooral met zijn minieme ecologische voetafdruk. Zo werd er ecologisch bier geschonken in herbruikbare bekers en serveerden zowat alle foodtrucks vegetarisch of veganistische gerechten. In brasserie 2050 konden we eten van een vleesloze menu. De vegetarische boeuf bourguignon en shoarma waren heerlijk. 

Brasserie 2050
Marc Baert Brasserie 2050
Paradise city
Baert Marc Paradise city
Paradise city
Baert Marc Paradise city



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.