Opnieuw affiche van Elke Krikilion vernield: “Wie heeft het op mij gemunt?”

Opnieuw werd een affiche van Elke Krikilion vernield.
Lukas Opnieuw werd een affiche van Elke Krikilion vernield.
Net als bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober is Elke Krikilion uit Steenokkerzeel ook nu het slachtoffer van vandalen geworden. Opnieuw werd één van haar affiches vernield, amper één dag nadat de socialiste haar verkiezingsborden geplaatst had. “Ik heb geen idee waarom ik geviseerd word”, klinkt het.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen werden verschillende verkiezingsborden van Elke Krikilion geviseerd en ook nu is het opnieuw prijs. Krikilion komt op voor sp.a bij de Vlaamse verkiezingen op 26 mei. “Maandag had ik mijn eerste affiche opgehangen langs de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel, vlakbij het kruispunt met de Haachtsesteenweg. Vermoedelijk in de nacht van dinsdag op woensdag werd het verkiezingsbord al van de paal gevezen en enkele meters verder in het veld gegooid. Opvallend: de affiches van de andere partijen die er staan, bleven onaangeroerd. Ik heb absoluut geen idee wie hierachter zit.”

Nieuwe affiche ophangen

Ondanks dat ze nu al voor de tweede keer in enkele maanden tijd het slachtoffer van vandalen is, geeft Elke Krikilion de moed niet op. “Uiteraard is het jammer dat zoiets gebeurt, maar ik ga er nog steeds vol voor. Ik ga dan ook zo snel mogelijk een nieuwe affiche ophangen”, besluit ze.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.