Kerstborrel voor Kom op tegen Kanker in Perk

Kerstborrel Perk - Boekt Leeft vzw Links naar rechts: Patrick Poels, Dominique De Roeck, Luc Meys
Marc Baert Kerstborrel Perk - Boekt Leeft vzw Links naar rechts: Patrick Poels, Dominique De Roeck, Luc Meys
Vrijdag 27 december is het volop ambiance in de Boektsestraat in Perk. Daar vindt voor de derde keer op rij de Kerstborrel ten voordele van Kom op tegen Kanker plaats. De Perk-Bikers doen mee aan 1.000 km tegen kanker en Boekt Leeft vzw organiseert de Kerstborrel om zo het inschrijvingsgeld bij elkaar te sprokkelen.

Kopstukken Patrick Poels, Dominique De Roeck en Luc Meys zijn al enkele dagen bezig met het feestklaar maken van de locatie voor de derde kerstborrel ten voordele van Kom op tegen Kanker. Het podium en de tent staan al klaar maar de voorbereidingen lopen nog tot vrijdag door.

Patrick Poels is lid bij de Perk-Bikers: “We nemen volgend jaar deel met drie ploegen en het inschrijvingsgeld per ploeg bedraagt 5.500 euro. Mensen zijn dus massaal welkom om ons te steunen vrijdagavond.” De inkom is volledig gratis, ze moeten het vooral hebben van wat de mensen verteren. “Er zijn hamburgers, frietjes en veel drank voorzien samen met twee schitterende optredens”, vertelt Patrick enthousiast. De spits wordt afgebeten door Tasch de Beauté, een Mechelse coverband die muziek brengt van de jaren zestig, zeventig,... Rock ‘n Roll, Blues en oldies. Daarna volgt RitA Coverband uit Langdorp om de ambiance erin te houden.

Iedereen kan vrijdag 27 december vanaf 18 uur terecht in de Boektsestraat 38 in Perk.

Kerstborrel Perk - Boekt Leeft vzw
Marc Baert Kerstborrel Perk - Boekt Leeft vzwReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.