Fuérisonplaats is zaterdag decor van zesde kerstmarkt

De kerstmarkt verhuist dit jaar naar de Fuérisonplaats.
Google Maps De kerstmarkt verhuist dit jaar naar de Fuérisonplaats.
De Raad voor Lokale Economie en de gemeente Steenokkerzeel organiseren op zaterdag 7 december de zesde editie van de kerstmarkt. Die vindt dit jaar op de Fuérisonplaats plaats. De voorbije jaren stonden de kraampjes nog op de binnenkoer van het Kasteel van Ham, maar daar worden momenteel assistentiewoningen gebouwd. 

Ook dit jaar zullen er veertig kraampjes staan. Daarin worden heel wat lekkernijen en ambachtelijke spullen verkocht. Daarnaast zijn er ook allerlei acties voor het goede doel. Voorts is er randanimatie met verschillende dansshows, muziekoptredens en springkastelen.

Voor het eerst zet de gemeente een shuttlebus in. Die zal tussen de drie deelgemeenten pendelen. De shuttlebus biedt plaats aan vijftien personen. De opstapplaatsen zijn de kerk van Perk, de kerk van Melsbroek en de Fuérisonplaats in Steenokkerzeel. Tussen 16 en 20 uur en tussen 21.30 en 23.30 uur zal de shuttlebus om de dertig minuten aan elke halte stoppen. De laatste rit vertrekt stipt om 23.30 uur aan de kerstmarkt om vervolgens richting Perk en Melsbroek te rijden.

De verhuis naar de Fuérisonplaats is mogelijk slechts tijdelijk. De kans is reëel dat de kerstmarkt opnieuw naar de binnenkoer van het Kasteel van Ham verhuist zodra de werkzaamheden er afgerond zijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.