Buurtbewoners die naar Paradise City gaan, krijgen deel van ticketprijs terug in drankbonnetjes

Paradise City.
Baert Marc Paradise City.
Paradise City landt op 26, 27 en 28 juni voor de zesde keer in het kasteeldomein Ribaucourt in Perk. Ook dit jaar duurt het festival drie dagen en willen de organisatoren er op vrijdag 26 juni een buurtfeest van maken. Daarom zijn er extra voordelen voor inwoners van Steenokkerzeel. Kopen ze een dagticket, dan krijgen ze 40 euro terug in de vorm van drankbonnetjes. Bij een combiticket is dat zelfs 45 euro.

Voor het vierde jaar op een rij duurt Paradise City drie dagen. Ook nu is vrijdag een volwaardige festivaldag. De deuren openen er om 14 uur. Een heel weekend lang staan er grote namen op vier podia. De eerste namen maakt Paradise City binnenkort bekend. Om ook buurtbewoners te lokken naar het kasteeldomein Ribaucourt in Perk, krijgen de inwoners van Steenokkerzeel extra voordelen.

40 euro

Zo krijgen Steenokkerzeelnaren die een dagticket voor vrijdag kopen 40 euro terug als consumptiebedrag via het elektronische bandje waarmee de betalingen op de weide gebeuren. Zo’n ‘early bird’-dagticket kost 59 euro. Wie een combi- of holidayticket koopt, krijgt 45 euro terug op het bandje.

Inwoners kunnen hun ticket via www.paradisecity.be kopen en moeten zich op vrijdag 26 juni met hun identiteitskaart aanmelden om te bewijzen dat ze in Steenokkerzeel wonen. Nadien krijgen ze automatisch het consumptiebedrag op hun elektronisch bandje.