Amateurfotografen fleuren gemeente maand lang op met dorpsfoto’s

De komende weken zijn verschillende foto's van de amateurfotografen in het straatbeeld te bewonderen.
Lukas De komende weken zijn verschillende foto's van de amateurfotografen in het straatbeeld te bewonderen.
In Steenokkerzeel is vrijdag het startschot gegeven van de ‘Maand van de AmateurFotografie’ (MAF). De komende weken wordt het dorp opgefleurd door foto’s van amateurfotografen.

Het project werd op touw gezet door de gemeente Steenokkerzeel, de cultuurraad en fotografievereniging de Digivrienden. Binnen het project wordt Steenokkerzeel bekeken door de ogen van verschillende amateurfotografen. “We waren nieuwsgierig hoe de inwoners naar ons dorp kijken”, zegt cultuurschepen Geert Laureys (Klaver/N-VA). “We vroegen hen enkele maanden geleden om dat beeld op foto vast te leggen. Het kon gaan om een mooie plek in onze gemeente, dorpsfiguren die ons steeds bijblijven, een sfeerfoto van een evenement, of iets helemaal anders. Het is de eerste keer dat we dit project organiseren, maar we hebben heel wat reacties mogen ontvangen op onze oproep: van groot tot klein, van jong tot oud.”

De dorpsfoto’s zijn de komende weken te bewonderen bij Floordam in Melsbroek, het de Ribaucourtplein in Perk en op de Fuérisonplaats in Steenokkerzeel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.