40ste Sint-Maartenkinderlichtstoet

Dieter Nijs
Nu zaterdag 10 november wordt in het centrum van Melsbroek de veertigste editie van de Sint-Maartenkinderlichtstoet georganiseerd. 

De stoet vertrekt aan het Chirolokaal in de Kerkstraat en gaat vervolgens via de Roekensstraat, Thubenstraat, Lijsterlaan, Stationslaan, Nachtegaalslaan, Roekensstraat en Vereeckenstraat tot aan de kloosterweide. Op die weide wordt nadien het kampvuur aangestoken, staat een vuurshow gepland, worden hapjes en drankjes geserveerd en is er animatie voor de kinderen. Muziekgroep ‘Op ’t Goevallend Oeit’ zorgt voor de muzikale toets. Nadien is er nog een afterparty in jeugdhuis Blizzard.

Tijdens de stoet wordt de straatverlichting in Melsbroek gedoofd en wordt aan de inwoners gevraagd om sfeerverlichting aan te steken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.