Steven Demyttenaere en Davina Hessel zijn Sportfiguren van het jaar in Staden

Joke Couvreur
Steven Demyttenaere en Davina Hessel zijn vrijdagavond tijdens de uitreiking van de Stadense Sportprijzen uitgeroepen tot respectievelijk Sportman en Sportvrouw van het jaar. 

Steven Demyttenaere zette bijzonder straffe prestaties neer in het lange afstand-mountainbiken, terwijl de Stadense judoka Davina Hessel dan weer indruk maakte tijdens de Vlaamse judokampioenschappen van de U15. 

De award voor meest beloftevolle jongere was voor atlete Elise Meirlevede. Niels Brabant, Emiel Deprez, Warre Bouckaert en Yorben Callewaert kaapten de prijs van Sportploeg van het jaar weg. De vier vormen samen het 4x400-team van de Stadense Atletiekclub. Gecombineerde Sporter werd motorcrosser Kyel Linsà. Zwemmer Yves Vanbeylen kwam als winnaar uit de bus in de categorie sporters met een beperking. Frans Decaestecker ten slotte kreeg de trofee voor Sportverdienste.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.