Speciaalzaak Choc-a-lot gooit de handdoek in de ring

Zaakvoerster Lieselot Eeckeloo won in 2016 nog de Staden Onderneemt-award in de categorie Starter met Choc-a-lot
Joke Couvreur Zaakvoerster Lieselot Eeckeloo won in 2016 nog de Staden Onderneemt-award in de categorie Starter met Choc-a-lot
Delicatessenzaak Choc-a-lot in de Hogeschuurstraat houdt er na drie jaar mee op. “Het is met enorm veel pijn in het hart, maar het sop is de kolen niet meer waard”, aldus zaakvoerster Lieselot Eeckeloo. Tot eind maart is er uitverkoop.

Lieselot zei begin 2016 haar job in een grootwarenhuis vaarwel om haar eigen zaak op te starten. Zoals de naam al doet vermoeden specialiseerde Choc-a-lot zich in chocolade en andere zoetigheden, maar ook suikervrije en lactosevrije producten maakten deel uit van het aanbod. In 2016 won Choc-a-lot nog de ‘Staden Onderneemt’-award in de categorie Starter. Maar de zaak werd geen succes. “Mijn man en ik hebben er lang over nagedacht, maar als de vooruitzichten na drie jaar nog niet goed zijn, dan moet je je conclusies trekken. Ik kan niet langer gratis blijven werken. Het sop is de kolen gewoon niet meer waard. Met pijn in het hart sluiten we de zaak eind maart. Mijn tijd als zelfstandige zit erop. Ik ga weer werken.”

Vanaf nu tot eind maart is er uitverkoop. Choc-a-Lot is open op vrijdag, zaterdag en zondagvoormiddag.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.