Reinigingsfirma viert 20ste verjaardag met receptie voor personeel

Zaakvoerders Xavier Dick en Liselot Verhanneman, hun dochters Eliza en Floor. Ook burgemeester Francesco Vanderjeugd was aanwezig.
Joke Couvreur Zaakvoerders Xavier Dick en Liselot Verhanneman, hun dochters Eliza en Floor. Ook burgemeester Francesco Vanderjeugd was aanwezig.

De Stadense firma Xalis is sinds 1999 al gespecialiseerd in reinigingswerken op hoogte, vooral silo’s. Hun twintigjarig bestaan mocht niet onopgemerkt voorbijgaan, alle personeelsleden werden uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst in het SWOK. Er werd getoost op de goede samenwerking de afgelopen jaren. Het bedrijf telt acht ploegen van twee medewerkers. Zij zijn actief in verschillende sectoren, met name voedingsbedrijven, veevoederbedrijven, cementindustrie en brouwerijen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.