Rally van Staden op 15 augustus

Automobielclub AMC Staden is er klaar voor.
Joke Couvreur Automobielclub AMC Staden is er klaar voor.
Op donderdag 15 augustus organiseert de Stadense automobielclub AMC opnieuw de Rally van Staden. Er worden in totaal twaalf klassementsproeven verreden in Staden, Oostnieuwkerke en Westrozebeke. Het parcours wordt vanaf 6 uur ‘s morgens volledig afgesloten voor het verkeer tot het einde van de rally.

 Er worden verschillende veiligheidsmaatregelen genomen. Langsheen het parcours zijn veiligheidsposten aanwezig. Naast de uitgetekende verboden zones geldt er aan weerszijden van het volledige parcours een veiligheidsperimeter van tien meter. Het servicepark bevindt zich net als voorgaande jaren op het G. Gezelleplein, in de Carninstraat en op de speelplaats van de gemeenschapsschool. Wagens kunnen het parcours verkennen op woensdag 14 augustus tussen 14.30 en 19 uur. De trajecten van de verschillende proeven zijn te raadplegen op de website van AMC Staden. De Rally van Staden telt mee voor het Vlaamse VAS-kampioenschap en wordt door veel rijders gebruikt als test voor de Omloop van Vlaanderen. Vorig jaar won Belgisch kampioen Vincent Verschueren de wedstrijd met zijn Skoda Fabia R5.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.