Proeven van sporten met SportieGO!in Staden

thinkstock
De gemeente Staden start net als in 2017 een samenwerking op met sportfederatie Sportievak vzw uit Zwevegem voor het aanbod van de omnisportclub SportieGO! in Staden. Via die club kunnen kinderen van het eerste tot en met derde leerjaar een volledig sportjaar proeven van verschillende sporten.

Om de drie lessen komt een andere sport aan bod. Daarbij wordt telkens een beroep gedaan op lokale sportclubs, die elk hun eigen sporttak komen introduceren. In Staden gaat het om Voetbalclub Sportkring Staden vzw, Dansschool Donatha, Karateclub JKA Staden, Tennisclub Staden vzw en Volleybalclub VOSTA Staden. De SportieGO!-lessen zijn gepland op woensdagnamiddag van 13.30 tot 15 uur in sporthal De Wankaarde of (afhankelijk van de sport) in de accommodatie van de club. 

Inschrijven kan via www.sportievak.be/sportclubs/sportiego
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.