Obstacle Run verhuist wegens succes naar Westhinder

De Obstacle Run van wijkcomité den Appel verhuist naar een grotere locatie wegens succes.
Joke Couvreur De Obstacle Run van wijkcomité den Appel verhuist naar een grotere locatie wegens succes.
De derde editie van de Obstacle Run van wijkcomité Den Appel in Westrozebeke staat voor de deur. Al zal het populaire hindernissenparcours op zaterdag 31 augustus voor het eerst niet meer in de wijk zelf plaatsvinden, maar in de omgeving van de kantine van Westhinder in de Ommegang West.

De voorbije twee edities werden georganiseerd in de marge van de wijkfeesten van Den Appel, maar door het succes - vorig jaar stonden er tweehonderd deelnemers aan de start - wordt het evenement nu losgekoppeld van de wijkfeesten. Voor het eerst wordt de kantine van Westhinder gebruikt als start- en aankomstplaats. 

Nog nieuw is dat de deelnemers behalve het traject van zes kilometer ook voor een traject van twaalf kilometer kunnen kiezen. In dat laatste geval wordt het parcours van zes kilometer twee keer afgelegd. Per kilometer moeten deelnemers twee hindernissen zien te overwinnen. Het startschot van de eerste golf deelnemers wordt gegeven om 11 uur. Daarna vertrekt om het half uur een nieuwe golf lopers.

Inschrijven kost tien euro in voorverkoop en kan op www.obstaclerunwestrozebeke.be. Elke deelnemer krijgt een goodiebag.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.