Gemeente lanceert ‘Start To Run’-lessenreeks ter voorbereiding van Lakosta-loopwedstrijd

Getty Images/iStockphoto
De dienst Vrije Tijd van Staden organiseert in het voorjaar van 2020 een ‘Start To Run’-lessenreeks ter voorbereiding van de jaarlijkse Lakosta halve marathon op 18 april. 

De lessen gebeuren onder professionele begeleiding op de piste van sportcentrum De Wankaarde en gaan van start op maandag 13 januari. In groep wordt een trainingsschema gevolgd met als eindpunt de deelname aan de jaarlijkse Lakosta-wedstrijd. Op 18 april slaan de gemeentebesturen van Langemark, Kortemark en Staden namelijk de handen opnieuw in elkaar voor de organisatie van dat evenement. Het doel is dat de deelnemers die dag vijf kilometer kunnen afleggen. Inschrijven voor de lessenreeks kost 15 euro en kan via de website van de gemeente. Een t-shirt en deelname aan de Lakosta zijn inbegrepen in de prijs.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.