Freddy Maertens komt startschot geven
van 69ste Grote Prijs Raf Jonckheere

Freddy Maertens
Florian Van Eenoo photonews Freddy Maertens
Aanstaande maandag zal het startschot van de 69ste Grote Prijs Raf Jonckheere gegeven worden door oud-coureur Freddy Maertens (67). Het is de eerste keer dat een gastvedette ingeschakeld wordt om het startschot te geven van de profkoers in Westrozebeke. 

“Dat we een tweevoudige wereldkampioen mogen verwelkomen is uiteraard een hele eer”, zegt Freddy Dewulf van de Wellevende Sportvrienden. “Maar ere wie ere toekomt. Dat Maertens het startschot komt geven hebben we te danken aan de inspanningen van de enthousiaste nieuwe ploeg die sinds dit jaar meehelpt met de organisatie. Zij doen een nieuwe wind waaien door de koers.”

Westrozebeke Koers start maandag omstreeks 14 uur in de Dorpsstraat in Westrozebeke. Vorig jaar ging de overwinning naar Stadenaar Jelle Wallaeys. Hij rijdt opnieuw mee.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.